Card image cap

't Kruimeltje - Winterswijk

Misterstraat 18, 7101 EW, Winterswijk

9.2/10

5 keer aanbevolen

KINDERDAGVERBLIJF
Alles over 't Kruimeltje - Winterswijk
Review

Een aanbeveling schrijven kost je hooguit 2 minuten en je helpt andere ouders kiezen!

Documenten

Beoordelingen 't Kruimeltje - Winterswijk
Er zijn 5 aanbevelingen geschreven

Onze dochters gaan met veel plezier naar ´t Kruimeltje toe. Er is veel aandacht voor de kinderen en de begeleiding bestaat uit een vast team. De lijnen zijn kort, waardoor de communicatie gemakkelijk verloopt. Er is een mooie, grote buitenspeelplaats waar veel gebruik van wordt gemaakt. De locatie is mooi en lekker centraal. Wij vinden het erg prettig dat we onze kinderen zelf eten en drinken mee kunnen geven, zo weten we wat ze overdag krijgen.

9/10

0 keer aanbevolen

Zeer betaalbaar Kleinschalig Flexibel qua tijden Verschillende leeftijden in één groep, dus de kinderen leren van elkaar.

9/10

0 keer aanbevolen

Gezellig, kleinschalig, aandacht voor ieder kind, contact met ouders/ verzorgers top, interessante ouder informatieavonden! Zeker goedkoper dan de meeste andere kinderdagverblijven! Flexibel in de uren van opvang. Uitstapjes met de kinderen: Voldoende begeleiding, duidelijke regels, niet teveel druk op het leren, maar het kind zijn staat voorop! Ontwikkeling van de kinderen wordt in de gaten gehouden en bij bijzonderheden besproken met ouders. Super leuke knutselwerkjes... Waar halen ze die vandaan... Ik heb zelf geen kinderen daar maar regelmatig ingevallen als leidster of langs geweest op de thee, heerlijk om die kinderen te zien spelen!

10/10

0 keer aanbevolen

Dat klopt je betaald alleen voor de uren die je nodig hebt en door het kleinschaligheid is meer persoonlijk contact met de kinderen. Je kunt ook voor 8.00 uur terecht en na 18.00 uur is het mogelijk.

9/10

0 keer aanbevolen

Kleinschalige opvang, kleine groepen. Flexibele opvang is mogelijk. Persoonlijk contact.Je betaalt alleen voor de uren dat je kind er is. Ze zijn ook de goedkoopste opvang in Winterswijk.

9/10

0 keer aanbevolen

;