Razendsnel een kinderopvang die bij je past

Dankzij Kinderopvang.org vind en vergelijk je razendsnel kinderdagverblijven, bso's en gastouders bij jou in de buurt. Onze site is onafhankelijk. De resultaten sluiten volledig aan bij jouw zoekopdracht en worden niet beïnvloed door bijvoorbeeld reclame-inkomsten.


We verzamelen nuttige en objectieve informatie

Ons doel is om zoveel mogelijk praktische informatie en ouderbeoordelingen rondom een kinderopvang organisatie. te verzamelen en op een eenvoudige manier voor ouders inzichtelijk te maken. We willen graag dat ouders gemakkelijker tot een goede keuze komen. Het is immers niet zomaar iets, de keuze van je kinderdagverblijf, bos of gastouder.

We werken continu aan het zo up-to-date mogelijk houden van de gegevens. Hierbij is ook een duidelijke rol weggelegd voor de kinderopvang organisatie zelf. Zij bepalen de inhoud en kwaliteit van hun eigen informatie. Ze hebben de mogelijkheid om deze continu aan te vullen en aan te passen. Wij proberen ze zo goed mogelijk te faciliteren. Ouders kunnen via onze website een beoordeling achterlaten. Kinderopvang organisaties kunnen hierop reageren maar deze niet verwijderen of bewerken. Wij blijven daarmee in onze onafhankelijke rol.


We willen dat ouders de beste keuze kunnen maken

Omdat er nog geen vergelijkingssite was voor kinderopvang in Nederland. Dat vonden wij een gemiste kans. Je kunt tegenwoordig bijna alles online vinden en vergelijken. Waarom dan geen overzicht van kinderdagverblijven, beo's en gastouders? De mensen achter Kinderopvang.org zijn zelf ook allemaal jonge ouders. Zij hebben, net als jij, behoefte aan duidelijke informatie. Deze site is daaruit ontstaan.


We blijven kinderopvang.org continu verbeteren

De website draait nog in beta. Dat wil zeggen dat we continu werken aan het beter maken van de website en het verzamelen van meer informatie. We zijn continu op zoek naar feedback vanuit de bezoeker op de site beter te maken. Heb je tips of suggesties? Mail ons vooral op hallo@kinderopvang.org.