Card image cap

Kinderopvang De Knuffel - Mijdrecht

Poldermolen 5, 3642 AA, Mijdrecht

9.7/10

6 keer aanbevolen

GASTOUDER
Alles over Kinderopvang De Knuffel - Mijdrecht
http://Www.kinderopvangdeknuffel.nl
Review

Een aanbeveling schrijven kost je hooguit 2 minuten en je helpt andere ouders kiezen!

Documenten

Beoordelingen Kinderopvang De Knuffel - Mijdrecht
Er zijn 6 aanbevelingen geschreven

Mijn zoontje gaat sinds kort naar school en is vier jaar met heel veel plezier bij Michelle geweest. Michelle heeft een gave in het omgaan met kinderen. Ze past haar natuurlijke aanpak aan op de leeftijd en het karakter van het kind. Wat ik persoonlijk fijn vond is haar warmte en oprechte betrokkenheid. Zo heeft zij ontdekt dat onze zoon een abces in zijn mondje had, wat erge consequenties heeft voorkomen. Bij een grote kinderopvang is er regelmatig sprake van wisseling in leidsters wat voor de meeste kindere en ouders onprettig. is. Mijn zoontje heeft zich volop kunnen ontwikkelen mede met hulp van Michelle en was 100 % klaar voor school. Dank je wel Michelle! Ik raad alle ouders aan om voor jou als gastouder te kiezen.

10/10

0 keer aanbevolen

Onze dochter van 16 maanden komt al een jaar bij Michèle en heeft het er geweldig naar haar zin! Het is heerlijk om te zie hoe kindjes bij Michèle alle kans krijgen om zich te ontwikkelen en met elkaar kunnen spelen. Michèle is altijd lief, rustig, geduldig, goedlachs en vriendelijk voor de kindjes. In alle rust laten we onze dochter daarom drie dagen per week naar De Knuffel gaan. Ze heeft het er heel fijn en leert erg veel dingen. We halen onze kleine meid altijd vrolijk weer op. Het stelt ons gerust dat onze dochter in zulke goede handen is! Daarnaast is het heel prettig dat Michèle ook voor de ouders altijd flexibel is. Mocht er iets aan de hand zijn, is er in geval van nood altijd een mouw aan te passen, ontzettend fijn. Michèle, dankjewel voor alle goede zorgen. Wij raden jou aan als allerbeste en liefste gastouder van De Ronde Venen!

10/10

0 keer aanbevolen

Mijn twee dochters (nu 4 en 6) hebben beiden bij Michele op de opvang gezeten (3 dagen per week). Ik kon ze altijd met een gerust gevoel bij haar achterlaten. Mijn oudste dochter huilde veel. Michele wist haar met gemak in een ritme te krijgen (wat mij zelf niet lukte). Deze kinderopvang kenmerkt zich door kleinschaligheid en huiselijkheid; als persoon is Michele warm en betrokken. Ook stelden wij haar flexibiliteit erg op prijs. Ik zou haar van harte aan een ieder kunnen aanbevelen.

9/10

0 keer aanbevolen

Mijn dochter zit nu bijna vier jaar bij Michele - Kinderopvang De Knuffel. Het is bijna tijd om afscheid te nemen helaas! De Knuffel is een warme opvang waar ik mijn dochter met een gerust hart achterlaat. Michele is rustig en zorgzaam. Mijn dochter heeft het er altijd zeer naar haar zin. Spelen met de andere kinderen, maar ook erop uit met de kar of knutselwerkjes maken: alles komt aan bod. Ze komt altijd enthousiast thuis. Ook naar ouders toe is Michele zeer betrokken. Ze heeft altijd een luisterend oor en over alles kan gepraat/overlegd worden. Ik vind het echt jammer dat het afscheid nadert. Als ik het over moest doen zou ik zonder aarzelen weer voor Kinderopvang De Knuffel kiezen!

9/10

0 keer aanbevolen

Michele is de allerliefste en beste gastouder die je voor jezelf en voor je kind wensen kan. Onze zoon (inmiddels vijf) is op twee jarige leeftijd bij Michele in de opvang gekomen. Hij zat daarvoor bij een druk kinderdagverblijf, wat hem blijkbaar teveel werd en resulteerde in een hysterisch jongetje aan het einde van de dag. We zijn overgestapt naar Michele en hij fleurde binnen een week volledig op! Haar liefdevolle aanpak en ongekende geduld werkte ontzettend goed. Onze dochter van 13 maanden zit nu bij Michele in de opvang en geniet net als haar broer intens. Geregeld als ik haar op maandag breng, knuffelt ze Michele van het gemis. Wij zien Michele inmiddels dan ook echt als familie. Ik kan De Knuffel voor ontzettend aanraden als allerbeste gastouder uit de omgeving De Ronde Venen.

10/10

0 keer aanbevolen

De Knuffel heeft de opvang verzorgd van onze tweeling van hun eerste tot hun vierde jaar. De tweeling ging graag naar Michele toe, mede door de gezellige, huiselijke sfeer en de leuke activiteiten waar Michele voor zorgde. Als ouders lieten we onze kleintjes met een gerust hart bij haar achter. Inmiddels zijn onze zoon en dochter alweer 13 jaar oud, maar ze kunnen zich de tijd bij de Knuffel nog herinneren en hebben daar een heel fijn gevoel aan over gehouden.

10/10

0 keer aanbevolen

;