Card image cap

' T Skooltje KINDEROPVANG HELMOND - Helmond

Boerhaavelaan 42, 5707 SL, Helmond

9.3/10

6 keer aanbevolen

KINDERDAGVERBLIJF
Alles over ' T Skooltje KINDEROPVANG HELMOND - Helmond
http://www.t-skooltje.nl
Review

Een aanbeveling schrijven kost je hooguit 2 minuten en je helpt andere ouders kiezen!

Documenten

Beoordelingen ' T Skooltje KINDEROPVANG HELMOND - Helmond
Er zijn 6 aanbevelingen geschreven

Kleinschalig, gezellig, professioneel en vertrouwd! Mijn kind vindt het heerlijk om naar 't Skooltje te gaan!

10/10

0 keer aanbevolen

Onze dochter van 1 jaar gaat sedert mei 2014 1 dag per week naar het Skooltje. Voorheen werd onze dochter opgevangen door opa's en oma's mede omdat ik het erg lastig vind om onze dochter naar een voor mij onbekende omgeving te brengen. Estelle van het Skooltje (en daarna ook de leidsters) hebben mij echter zo warm en hartelijk ontvangen, dat ik meteen een positief gevoel had bij dit kinderdagverblijf. En naarmate de tijd vordert, is dit positief uitgegroeid naar een vertrouwd en warm gevoel. Ik krijg altijd een foto of filmpje van onze dochter toegestuurd om te laten weten hoe het met haar gaat. De groep is kleinschalig en er is ruimte voor persoonlijke aandacht. Ook is er genoeg ruimte voor creativiteit en mogen kinderen kind zijn. Ik breng onze dochter in ieder geval met een gerust hart naar het Skooltje met hetzelfde gevoel alsof ik haar naar haar opa's en oma's breng. Een groter compliment is er niet.

9/10

0 keer aanbevolen

Je voelt gewoon dat er plezier gemaakt wordt als je binnen komt. Onze kleine man wordt telkens weer liefdevol ontvangen en komt zeker geen aandacht tekort. Kleinschalig en flexibel is wat we wilden en dat hebben we gekregen! Super fijne plek en hele fijne mensen.

9/10

0 keer aanbevolen

Het is een klein schalige opvang met veel aandacht voor de kinderen. Een fijne plek en er wordt veel ondernomen met de kids. Als ouder wordt je ook erg betrokken bij alles wat je kind doet. En er staat natuurlijk een top team te werken!

9/10

0 keer aanbevolen

Mijn dochter is deze week begonnen bij 't Skooltje en ze vindt het geweldig! De ruimte is prettig, de medewerkers enthousiast. Het is kleinschalige opvang met een missie, en dat is merkbaar in alles! Er wordt gewerkt vol passie en plezier. Ik word 's ochtends vrolijk uitgezwaaid door een blij meisje dat het naar haar zin heeft, en 's avonds duurt het ophalen iets langer omdat ze geen zin heeft om naar huis te gaan.

9/10

0 keer aanbevolen

Al bij de eerste kennismaking wou onze dochter niet meer mee naar huis! De officiele opening was pas een dag later,maar toch mochten wij al komen voor een rondleiding. Een warm welkom. Hierop hebben we besloten om de overstap te maken en vanaf mei gaat onze dochter naar `t Skooltje!

10/10

0 keer aanbevolen

;