Card image cap

Be CHILD - Biddinghuizen

Korenmaaier 2, 8256SK, Biddinghuizen

10.0/10

5 keer aanbevolen

KINDERDAGVERBLIJF
Alles over Be CHILD - Biddinghuizen
Review

Een aanbeveling schrijven kost je hooguit 2 minuten en je helpt andere ouders kiezen!

Documenten

Beoordelingen Be CHILD - Biddinghuizen
Er zijn 5 aanbevelingen geschreven

Ik ben het helemaal eens met de vorige beoordelingen van andere ouders. Ik heb nog niet eerder een kinderopvang meegemaakt waar alles zo goed op elkaar afgestemd is. De leiding, het personeel, de inrichting en de manier waarop er met de kinderen wordt omgegaan. Alles klopt gewoon. En mocht er iets zijn, dan weet je dat je altijd bij Marion terecht kunt. Be Child is gewoon top!

10/10

0 keer aanbevolen

Erg prettige omgeving voor kids! De meiden zijn erg lief voor de kinderen, geven kinderen de ruimte om zichzelf te zijn maar ook geprikkeld te raken om te ontdekken! Veel persoonlijke aandacht. Er wordt veel gewerkt met thema's wat enorm leerzaam en leuk is! Zowel binnen als buiten veilig en schoon. Wij zijn echt super tevreden en onze dochter voelt zich er echt thuis! Ik kan Be CHILD iedereen met een gerust hart aanbevelen!

10/10

0 keer aanbevolen

Kleinschalig, betrokken, aandacht voor ieder kind, professioneel, veel activiteiten met de kinderen, schoon!

10/10

0 keer aanbevolen

Sterke punten: Communicatie met ouder; Persoonlijke aandacht; Aandacht voor ontwikkeling; Hygiëne; Deskundigheid personeel; Veiligheid binnen en buiten; Groepsruimten.

10/10

0 keer aanbevolen

Be CHILD is kleinschalig, persoonlijk en heeft veel aandacht voor de kinderen. Ze zitten in een mooi nieuw gebouw en de groepen zijn heel gezellig ingericht. het personeel en de eigenaars (Marion en Wim) kennen de ouders en de kinderen. Het voelt heel prettig en vertrouwd. Je kind is daar echt in goede handen! Wij rijden er zelfs een stukje voor om, want in de buurt kan geen enkele kinderopvang hier aan tippen! Een echte aanrader dus.

10/10

0 keer aanbevolen

;