Card image cap

Gastouderopvang Villa Knots - Best

Populier 44, 5682 GE, Best

9.7/10

15 keer aanbevolen

GASTOUDER
Alles over Gastouderopvang Villa Knots - Best
www.villaknots.nl
Review

Een aanbeveling schrijven kost je hooguit 2 minuten en je helpt andere ouders kiezen!

Documenten

Beoordelingen Gastouderopvang Villa Knots - Best
Er zijn 15 aanbevelingen geschreven

Onze dochter gaat ruim een jaar naar Villa Knots en is dol op Doinja. De persoonlijke en energieke benadering van Doinja spreekt ons heel erg aan. Ze is gericht op wat onze dochter nodig heeft en geeft ons als ouders ook tips. De flexibiliteit van Villa Knots is erg fijn. Waar het kan denkt Doinja mee in oplossingen en we vinden het prettig dat ze wel duidelijk is in wat wel en niet kan. Het werken met thema´s spreekt ons aan. Binnen een huiselijke sfeer werkt Doinja doordacht aan de ontwikkeling van de kinderen. Ze is hierin up-to-date en blijft ook zichzelf hierin ontwikkelen. Ook deelt ze kennis die voor ons als ouders relevant kan zijn. En heel fijn: als het even kan gaat ze naar buiten met de kinderen: veel naar de speeltuin, maar ook naar het dorp, de dierenwinkel, naar de treinen kijken etc.

10/10

0 keer aanbevolen

Er hangt bij Villa Knots een heel fijne, aangename en gemoedelijke sfeer. Ondanks dat onze kleine meid pas 4 maandjes oud en nog niet zo lang bij Villa Knots is, begroet ze de gastouder iedere ochtend met een brede glimlach. Wetende dat ze weer een fijne dag tegemoet gaat maakt het afscheid nemen een stuk minder erg. Wij hopen nog lang gebruik te mogen en kunnen maken van Villa Knots

10/10

0 keer aanbevolen

Onze dochter gaat sinds enkele maanden naar Villa Knots. Wij als ouders voelde meteen de positieve en fijne sfeer in huis. Doinja is een enthousiast en leuk persoon en ontzettend lief voor de kindjes. Dit waren voor ons dikke pluspunten! Als het weer het toelaat gaat ze lekker naar buiten met de kindjes. Einde van de dag neemt Doinja de tijd om met de ouders de dag door te nemen en dat vinden wij erg prettig!

10/10

0 keer aanbevolen

Villa Knots is een geweldige opvang met een fijne sfeer met een zeer betrokken gastouder die heel lief is voor de kinderen. Zowel mijn kinderen als wij als ouders voelden ons direct thuis bij Villa Knots.

10/10

0 keer aanbevolen

Ons kind is bij Villa Knots met veel zorg en toewijding opgevangen! Er hangt een fijne huiselijke sfeer en kinderen voelen zich hier op hun gemak. Doinja is een erg vriendelijke vrouw met veel kennis en ervaring. Zij behandelt alle kinderen met veel liefde. U kunt uw kind hier met een gerust hart plaatsen.

8/10

0 keer aanbevolen

Doinja heeft bijna oneindig veel energie en vrolijkheid waarmee ze de kinderen ontvangt en bejegent. Onze dochter gaat er met veel plezier naartoe. We delen de pedagogische visie van Doinja, ze is flexibel, zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. We hebben veel vertrouwen in haar.

9/10

0 keer aanbevolen

Wij zijn blij dat we hebben gekozen voor gastouderopvang bij Villa Knots. Het huiselijke en kleinschalige sprak ons vooral aan. Doinja gaat leuk en goed met de kinderen om en is vooral heel enthousiast in haar werk. Daarbij heeft ze door haar ervaring en gevolgde opleidingen en cursussen een goede kijk op je kind. Het is dus niet zomaar een "oppas". Er wordt vooral gespeeld, maar ook boeken voorgelezen, geknutseld en in thema's gewerkt. Het is ook fijn dat er meerdere kindjes zijn, zodat ze samen kunnen spelen en van elkaar kunnen leren.

10/10

0 keer aanbevolen

Wij zijn super tevreden over Villa Knots! Ons kindje gaat hier sinds een half jaar naartoe. We wilden graag een gastouder, omdat alles huiselijker is. De sfeer spreekt mij heel erg aan. De klik was er meteen. Doinja is heel enthousiast en super lief voor de kindjes. Ik werk onregelmatig dus ook de flexibiliteit van Doinja sprak mij heel erg aan. Ons kindje gaat niet iedere week en we betalen alleen voor de dagen dat ze daadwerkelijk komt. Super fijn! Overdracht gaat altijd heel goed, daar neemt Doinja de tijd voor. Ons kindje geniet ervan om onder de kindjes te zijn en ik vind het een prettig idee dat ze altijd dezelfde verzorgster/ begeleidster heeft.

10/10

0 keer aanbevolen

In 2007 leerden wij Doinja kennen via Click Gastouderbureau voor de opvang van onze zoon. O.a. belangrijk in de opvang voor ons is; - Huiselijke vertrouwde sfeer & gezelligheid - (Globale) Structuur geven aan de dag en stimuleren van de ontwikkeling - Lekker veel buiten spelen als het weer het toelaat, vooral goed voor de fysieke ontwikkeling De opvang van Doinja sloot hierbij aan. Nu, inmiddels een aantal jaren later, gaat ook onze dochter, met onze volle tevredenheid, naar Villa Knots!

10/10

0 keer aanbevolen

Villa Knots is een klein schalige, gezellige opvang. De kindjes leren spelen met andere kindjes van verschillende leeftijdsgroepen en de kleine groepen maken het erg knus. Ze worden met veel enthousiasme en liefde ontvangen. ze hebben veel speelruimte en speelgoed tot hun beschikking en de huiselijke sfeer van thuis wordt zoveel mogelijk nagebootst. Ze eten gezellig met Doinja allemaal samen aan de grote tafel en volgt zoveel mogelijk de structuur zoals dat thuis ook gebeurt. Er is altijd tijd om de dag door te nemen en Doinja heeft veel oog voor de ontwikkeling van je kind.

10/10

0 keer aanbevolen

Wij zijn heel blij met Doinja als gastouder voor onze zoon, die er nu al bijna 3 jaar met heel veel plezier gaat spelen. Wat ons zo aanspreekt: - Doinja is heel enthousiast en lief met de kindjes. - spelen in groepsverband, maar wel met een maximale groepsgrootte van 5 kindjes, waardoor de kindjes ook veel individuele aandacht krijgen. - de mogelijkheid om de kindjes mee te laten ontbijten. - flexibiliteit (bijv. extra opvangdag of ruilen van een opvangdag). - bij mooi weer wordt er veel buiten gespeeld. - voordeel van een gastouder in het algemeen; je betaalt alleen de werkelijk afgenomen uren en geen vaste dagdelen.

10/10

0 keer aanbevolen

Villa Knots is een kleine, gezellige en huiselijke opvang. De kindjes leren spelen met kinderen uit verschillende leeftijdsgroepen en de kleine groepen maken het overzichtelijk. Ze worden altijd hartelijk ontvangen, hebben veel speelruimte en speelgoed tot hun beschikking en de huiselijke sfeer van thuis wordt zoveel mogelijk nagebootst. Er wordt bijvoorbeeld gezamenlijk ontbeten en Doinja volgt zoveel mogelijk de structuur zoals dat thuis ook gebeurt. Er is altijd tijd om de dag door te nemen en Doinja heeft veel oog voor de ontwikkeling van je kind. Doordat zij ook haar opleiding uitbreidt houdt zij haar kennis up to date.

10/10

0 keer aanbevolen

De voordelen van opvang bij Villa Knots op een rijtje: -huiselijke sfeer -groepsverband met andere kindjes (niet meer dan 5) -gezamenlijk ontbijt en lunch -enthousiaste en lieve gastouder Doinja -spelen en leren in een vertrouwde en rustige omgeving Ons eerste kind gaat er met veel plezier naartoe en ook onze tweede blijft gewoon bij Doinja de komende 4 jaar.

8/10

0 keer aanbevolen

De opvang is hartelijk en vrolijk, in een fijne omgeving met voor de kinderen genoeg speelgoed en spelletjes om te doen. De omgang met de kinderen is hartstikke fijn en op een normale manier. Ze kunnen op zonnige dagen lekker spelen in de speeltuin vlak voor de deur,met genoeg afwisseling in de speeltoestellen. En als het regent kunnen ze binnen ook uit de voeten, en ze steken ook nog iets op van de leuke manier van dingen leren, zoals liedjes zingen, vormen maken en knutsellen. Kortom de perfecte plaats voor de kleintjes.

10/10

0 keer aanbevolen

Ik breng mijn 2 dochters al zo'n 3 jaar met plezier naar Villa Knots. Ze hebben het er fantastisch naar hun zin. Bij mooi weer zijn ze buiten te vinden, voor het huis ligt een in schaduw liggende speeltuin waar Doinja veel gebruik van maakt. Binnen is het ook een speelparadijs. Voor elke leeftijd wat wils. Veiligheid staat voorop in Villa Knots. De kindjes liggen eigenlijk altijd op een aparte kamer voor de slaapjes. Doinja probeert waar mogelijk de thuissituatie zo veel mogelijk na te bootsen, dus gezellig met de kindjes boodschappen doen, Doinja heeft een duowagen. Verder is Villa Knots flexibele opvang, in overleg is heel veel mogelijk. Doinja verdiept zich ook zeer zeker in de gastkindjes. Denkt met de ouders mee, dat geeft een vertrouwd gevoel. De communicatie is open en dat is prettig. Al met al; ik zou niet anders willen..!

10/10

0 keer aanbevolen

;