Home > Sint Willebrord > Kinderopvang Samen CreaCtief
 • samen CreaCtief

Alles over Kinderopvang Samen CreaCtief - St. Willebrord

Kinderopvang/Gastouderbureau Samen CreaCtief, ook voor u!

Sinds 2007 verzorgt Gastouderbureau Samen CreaCtief gastouderopvang in regio west Brabant. Naast de actuele wet- en regelgeving baseren wij ons ten aanzien van ons beleid tevens op de jarenlange ervaring (15 jaar) als pedagogisch werker niveau 4 Annie Jongenelis, en Kim Schoonen psycholoog eigenaresse van Gastouderbureau Samen CreaCtief

Gastouderbureau Samen CreaCtief is een kleinschalig bureau dat zich kenmerkt door korte communicatielijnen, een goede prijs / kwaliteit verhouding, snelle reactie op vragen en snelle verwerking van aanmeldingen of wijzigen van gegevens. Daarnaast worden ontwikkelingen op het gebied van gastouderopvang op de voet gevolgd. Ook zijn wij een tussenpersoon bij toeslagen, zodat u sneller geholpen wordt bij eventuele problemen.

Gastouderbureau Samen CreaCtief staat onder jaarlijkse inspectie van de GGD West-Brabant. De rapporten van deze inspecties, die steeds een positief resultaat opleveren kunt u inzien onder GGD ` inspectie rapport` op onze website en vanaf 2011 tot heden en ook in het Landelijk Register Kinderopvang.

Een overstap naar Gastouderbureau Samen CreaCtief levert u de volgende voordelen op:

Er wordt niet gewerkt met jaarcontracten; contracten kunnen met inachtneming van 2 maanden opzegtermijn beëindigd worden.
Bij start van de opvang geldt voor ouders een proefperiode van 1 maand waarin de opvang per direct beëindigd kan worden.
Gezien GOB Samen CreaCtief een één manszaak is, zijn alle onze ouders en gastouders bij ons bekend en weten we precies met wie we te doen hebben.
Jaarlijks wordt er samen met de gastouder een risico-inventarisatie op het gebied van veiligheid en gezondheid uitgevoerd op de locatie waar de opvang plaats vindt. Het verslag
van de risico-inventarisatie is voor ouders in te zien op de opvanglocatie.
Jaarlijks vindt er met ouders en gastouders een evaluatiegesprek plaats.
Wij kunnen ouders helpen met het aanvragen van de Kinderopvangtoeslag.
De inspraak van ouders is geregeld via onze Oudercommissie.
Gastouders krijgen gegarandeerd de door ouders betaalde vergoeding uitbetaald. Door de verplichte kassiersfunctie loopt het betalingsverkeer via ons bureau, waarbij wij de verantwoordelijkheid op ons nemen om betalingsherinneringen te versturen en indien noodzakelijk incasso trajecten op te starten. Wij zijn aangesloten bij de Brancheorganisatie Kinderopvang.

Heeft u, als ouder(s) of gastouder, na het lezen van deze informatie nog vragen of wilt u zich aanmelden, neem dan contact met ons op via 01650850178 of via info@samencreactief.nl
Wij komen vrijblijvend bij u langs voor uitleg hoe wij en onze gastouders u van dienst kunnen zijn.

Wij bieden gastouders aan in de gemeente Rucphen,Etten-Leur, Halderbergen,Roosendaal.

Speerpunten
 • geregistreerd en betrouwbaar
 • korte communicatielijnen i.v.m. kleinschalig bureau
 • betaalbare prijs en intermediair toeslagen
 • Kim Schoonen (26)

  Kim Schoonen

  Hoihoi!

  Mijn naam is Kim Schoonen. Ik ben zowel compagnon als dochter van Annie Aerts-Jongenelis. Voordat ik werkzaam werd bij Gastouderbureau Samen CreaCtief heb ik voornamelijk gestudeerd. Ik gymnasium gedaan aan de KSE in Etten-Leur te Brabant.. Deze heb ik in mei 2014 cum laude afgesloten, met daarnaast een certificaat filosofie (vwo-niveau). Hiernaast ontving ik een Socrates Award. Dit is een eretitel die benadrukt dat de ontvanger behoort tot de beste 10% van Nederland. Ook ontving ik een prijs voor beste leerlinge wiskunde, mijn eindexamen werd namelijk bestempeld met een 9,5. In september 2014 ben ik vervolgens begonnen aan de studie Toegepaste Psychologie te Eindhoven en huidig universiteit te Tilburg, welke ik tot op heden afgerond heb. Mijn ambitie is om mijn studieloopbaan op de universiteit, met hoogst waarschijnlijk een specialisatie in kinderpsychologie of klinische psychologie. Naast het studeren loop ik stage bij GGZ te Tilburg en werk partime bij Rituals. Toen de tijd rijp was heb ik me echter bij mijn moeder in het bedrijf gevoegd. Ik verricht voornamelijk administratieve taken (“achter de schermen”). Het meeste persoonlijke contact zult u dan ook hebben met mijn moeder. (Op deze manier kunnen we u persoonlijke, sociale, professionele en snelle opvang bieden. Dit is iets wat we absoluut waardig achten in ons bewust kleinschalige bedrijf.) Ik als persoon hecht voornamelijk waarde aan kwaliteit binnen ons bedrijf. En bij het werken in dit bedrijf houd ik voornamelijk in mijn achterhoofd hoe ik zou willen dat mijn toekomstige kleintjes opgevangen zouden worden!
  Hopende u zo een beeld gegeven te hebben van wie ik als persoon ben.

  Met vriendelijke groet,
  Kim Schoonen.

Dag Aanvang Sluiting
Maandag 9.00 16.00
Dinsdag 9.00 16.00
Woensdag Gesloten Gesloten
Donderdag 9.00 16.00
Vrijdag 9.00 12.00
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

Onze gastouders werken alle dagen ( soms op zondag) flexibel in de opvang.
ochtend van 7.00 u tot ......wanneer nodig.

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 5.50
Kinderen per begeleidster
6
Maximale groepsgrootte
6
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Ja
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja
Participatie met Brede School
Nee
http://info@samencreactief.nl
Aanbeveling schrijven

Een aanbeveling schrijven kost je hooguit 2 minuten en je helpt andere ouders kiezen!

Beoordelingen Kinderopvang Samen CreaCtief - St. Willebrord

Er zijn 6 aanbevelingen geschreven
 • Heel fijn gastouder bureau denkt met je mee . helpt je waar mogelijk is

  10/10

  Geschreven op 05-10-2021 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Prima gastouderbureau en gezellige gastouders

  9/10

  Geschreven op 05-10-2021 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Samen CreaCtief is gewoon geweldig. Ik werk nu al vanaf het begin als Gastouder bij Samen CreaCtief en heb nog nooit problemen ondervonden die niet opgelost kon worden door Annie. Een geweldige vrouw die altijd voor je klaar staat. Wij werken met VVE als een team van Gastouders en dit gaat gewoon hartstikke lekker met elkaar

  10/10

  Geschreven op 04-10-2019 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Geweldig Bureau en goede gastouders die echt alles voor de kinderen over hebben.
  Toppie. Zeer flexibel zijn de gastouders en zeer creatief.

  10/10

  Geschreven op 14-03-2018 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Hallo ik ben Roos.
  Zelf ben ik vanaf het begin bij Samen CreaCtief als Gastouder actief.
  Ik ervaar het samen welken met het bureau als geweldig. Staan altijd voor me klaar als er wat aan de hand is of wij een vraag hebben. Ik woon in een bosgedeelte van Schijf. Heerlijk voor de kinderen. Begeleide ook al jaren stagaires maar heb even 1 jaar time out genomen hiervoor. De kinderen komen op de tijdstippen die voor de ouders erg belangrijk zijn. E.v.t ook de avonden maar als het erg laat zou worden blijven de kinderen slapen om ze toch hun rust te gunnen. Rust, Regelmaat en Ritme zijn heel belangrijk vinden het bureau en ikzelf.
  Alles gebeurd op een bepaald tijdstip zodat het kind ook weet wat er komen gaat. Dagritme plaatjes hangen aan de muur. Heerlijke buiten speeltuin en voor een grote pletz waar gefietst kan worden. Ruimte genoeg. Samenwerking is heel gezellig.

  10/10

  Geschreven op 24-04-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Ik ben zeer tevreden en inmiddels al 3 jaar neem ik gastouderopvang af van samen creactief.
  ZEER goede seevice ook van bureau zelf bij bv onduidelijkheden en aanvraag kinderopvangtoeslag etc.

  9/10

  Geschreven op 29-03-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven