Partou Kinderopvang

Het eerste kinderdagverblijf van Partou werd in 1984 geopend. Sinds die tijd staan kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit hoog in het vaandel. Die peilers zie je tegenwoordig nog steeds terug bij de 340 Partou kinderdagverblijven. Een grote kinderopvangorganisatie, maar ze geven aan op lokaal niveau juist kleinschaligheid, vertrouwen en herkenbaarheid te stimuleren. Dat, en de 3.800 professionele medewerkers maken Partou Kinderopvang een onderscheidende organisatie.

Gemotiveerde medewerkers

De organisatie geeft aan dat bij alle vestigingen van Partou Kinderopvang goed opgeleide, ervaren en gemotiveerde pedagogische medewerkers werken. Zij vormen het hart van de organisatie en de Partou Kinderopvang vestigingen.

Aanbod Partou Kinderopvang

Bijna elke vorm van kinderopvang wordt aangeboden door Partou. Ze hebben kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, peuterscholen, ze vangen uw kind tussen de middag op school op, of na schooltijd. Ook in de vakanties bieden zij kinderopvang op hun vestigingen voor buitenschoolse opvang.

Partou Gastouders

Daarnaast biedt Partou de mogelijkheid om opvang te regelen via een gastouder. Deze vorm van kinderopvang kan zowel plaatsvinden bij u thuis als bij de gastouder thuis.

Hoe ze de opvang regelen

Er zijn allerlei mogelijkheden. Zo kiest u bij hen voor hele dagen opvang, of bijv. om de week. Het is mogelijk om enkel kinderopvang te regelen voor tijdens de schoolvakanties of gewoon af en toe door het jaar heen. Het ruilen van dagen is Partou ook mogelijk.

Straal:

500m 1km 2km 5km 10km 15km +

Sorteer op: