Home > Helmond > ' T Skooltje KINDEROPVANG HELMOND

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over ' T Skooltje KINDEROPVANG HELMOND - Helmond

Met twintig jaar ervaring in de kinderopvang, als leidster, hoofdleidster, teamleidster en manager tot uiteindelijk directeur van een grote kinderopvangorganisatie, heb ik alle mogelijke facetten van de kinderopvang mee mogen maken. In twintig jaar is er ontzettend veel veranderd, zowel positief als negatief.

Ik heb veel gezien, ervaren en meegemaakt, zowel op de werkvloer als leidster, vanuit de organisatie als directeur en als werkende moeder van drie kinderen die opgevangen moesten worden. Vanuit die drie aspecten heb ik geleerd wat er wel goed was, maar zeker ook wat er niet goed was.

De visie die ik heb ontwikkeld is simpel en transparant. BACK TO BASIC.

Terug naar waar het allemaal om draait. Terug naar het begin. Geen ingewikkelde urenconstructies, geen mooie praatjes, geen extra services zoals boodschappendiensten, kappers en zwemlessen.

Gewoon kinderopvang. Persoonlijk. Zoals het hoort. Zoals het in eerste instantie ooit is begonnen en zoals het weer moet worden. Vanuit de organisatie, vanuit de ouders en vanuit het kind.

Door die gedachte en de drie aspecten is de visie ontstaan.

Een kleinschalig, hoogwaardige kwaliteit kinderopvang aanbieden waarin organisatie en ouders persoonlijk betrokken zijn en een fijne werkomgeving ontstaat voor de pedagogisch medewerkster. Zodra dat in balans is, ouders tevreden zijn en de werknemers iedere dag blij naar hun werk komen. kan men pas een veilige, fijne en vertrouwde omgeving creëren voor het kind, dat te allen tijden centraal staat.

Speerpunten
 • Kwaliteit
 • Kleinschaligheid
 • Veiligheid & Vertrouwen
Dag Aanvang Sluiting
Maandag 07.30 18.30
Dinsdag 07.30 18.30
Woensdag 07.30 18.30
Donderdag 07.30 18.30
Vrijdag 07.30 18.30
Zaterdag Gesloten Gesloten
Zondag Gesloten Gesloten

‘ T Skooltje is gesloten tijdens de volgende feestdagen:

Nieuwjaarsdag
Tweede Paasdag
Koninginnedag
Bevrijdingsdag (indien nationale feestdag)
Eerste Kerstdag
Tweede Kerstdag
Hemelvaartsdag
Dag na Hemelvaartsdag
Tweede Pinksterdag

Buitenspeelplaats
Ja
Uurtarief
€ 6,37
Aantal kindplaatsen
60 per week
Kinderen per begeleidster
4-5
Maximale groepsgrootte
12-14
Luiers inclusief?
Ja
Flesvoeding inclusief?
Ja
Horizontale groepen
Nee
Verticale groepen
Ja
Flexibele opvang
Ja
Vaste leiders per groep
Ja
Ruilen van dagen mogelijk
Ja
Voorschoolse educatie
Nee
Gebruiksvergunning
Ja
HKZ-keurmerk
Nee
Aangesloten bij brancheorganisatie
Ja
BSO aanwezig
Ja

Vergelijkbaar in de buurt

Beoordelingen ' T Skooltje KINDEROPVANG HELMOND - Helmond

Er zijn 6 aanbevelingen geschreven
 • Kleinschalig, gezellig, professioneel en vertrouwd! Mijn kind vindt het heerlijk om naar 't Skooltje te gaan!

  10/10

  Geschreven op 28-08-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Onze dochter van 1 jaar gaat sedert mei 2014 1 dag per week naar het Skooltje. Voorheen werd onze dochter opgevangen door opa's en oma's mede omdat ik het erg lastig vind om onze dochter naar een voor mij onbekende omgeving te brengen. Estelle van het Skooltje (en daarna ook de leidsters) hebben mij echter zo warm en hartelijk ontvangen, dat ik meteen een positief gevoel had bij dit kinderdagverblijf. En naarmate de tijd vordert, is dit positief uitgegroeid naar een vertrouwd en warm gevoel. Ik krijg altijd een foto of filmpje van onze dochter toegestuurd om te laten weten hoe het met haar gaat. De groep is kleinschalig en er is ruimte voor persoonlijke aandacht. Ook is er genoeg ruimte voor creativiteit en mogen kinderen kind zijn. Ik breng onze dochter in ieder geval met een gerust hart naar het Skooltje met hetzelfde gevoel alsof ik haar naar haar opa's en oma's breng. Een groter compliment is er niet.

  9/10

  Geschreven op 03-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Je voelt gewoon dat er plezier gemaakt wordt als je binnen komt. Onze kleine man wordt telkens weer liefdevol ontvangen en komt zeker geen aandacht tekort. Kleinschalig en flexibel is wat we wilden en dat hebben we gekregen! Super fijne plek en hele fijne mensen.

  9/10

  Geschreven op 01-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Het is een klein schalige opvang met veel aandacht voor de kinderen. Een fijne plek en er wordt veel ondernomen met de kids.
  Als ouder wordt je ook erg betrokken bij alles wat je kind doet.
  En er staat natuurlijk een top team te werken!

  9/10

  Geschreven op 01-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Mijn dochter is deze week begonnen bij 't Skooltje en ze vindt het geweldig! De ruimte is prettig, de medewerkers enthousiast. Het is kleinschalige opvang met een missie, en dat is merkbaar in alles! Er wordt gewerkt vol passie en plezier.

  Ik word 's ochtends vrolijk uitgezwaaid door een blij meisje dat het naar haar zin heeft, en 's avonds duurt het ophalen iets langer omdat ze geen zin heeft om naar huis te gaan.

  9/10

  Geschreven op 19-03-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Al bij de eerste kennismaking wou onze dochter niet meer mee naar huis! De officiele opening was pas een dag later,maar toch mochten wij al komen voor een rondleiding. Een warm welkom. Hierop hebben we besloten om de overstap te maken en vanaf mei gaat onze dochter naar `t Skooltje!

  10/10

  Geschreven op 14-03-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven