Home > Deventer > Smallsteps het Erfje

Foto's toevoegen? Word premium

Alles over Smallsteps het Erfje - Deventer

Het Erfje, kinderdagverblijf in Deventer Groeien in het Groen, lekker buiten spelen. Met konijnen, kippen, moestuin en fruitbomen. In verbouwde boerderij aan de rand van Handelspark De Weteringen.

Dag Aanvang Sluiting
Maandag Onbekend Onbekend
Dinsdag Onbekend Onbekend
Woensdag Onbekend Onbekend
Donderdag Onbekend Onbekend
Vrijdag Onbekend Onbekend
Zaterdag Onbekend Onbekend
Zondag Onbekend Onbekend

Voor feestdagen gelden afwijkende openingstijden.

Aantal kindplaatsen
32

Vergelijkbaar in de buurt

 • Sam&zaza0,8 km afstandBanekaterveld 32, 7429 AM, Colmschate

Beoordelingen Smallsteps het Erfje - Deventer

Er zijn 4 aanbevelingen geschreven
 • Op het Erfje wordt dagelijks met de kinderen in de natuur gewerkt! Kinderen leren hier dat een ei niet vanzelf in de supermarkt komt en ze zijn erg veel buiten. Wat tevens erg goed is voor de gezondheid. Ook zijn er speciale buitenbedden, hoe fijn dat je gezond buiten kunt slapen. Ook is het een enorm gezellige, sfeervolle en huislijke locatie. Mijn kind wil er wel elke dag spelen en komt helemaal blij weer thuis! Wat wil je nog meer als je zelf moet werken!

  9/10

  Geschreven op 05-09-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Het erfje laat kinderen opgroeien met dieren en natuur. Er zijn konijnen, kippen (met kuikentjes)en cavia's. De kinderen helpen mee in de groentetuin en eten de zelf gekweekte worteltjes en aardbeien. De tuin van de mooie oude boerderij is huiselijk, ruim en groen. De leidsters zijn ervaren en hebben goede tips. Erg handig is dat de kinderen tussen de middag warm eten en 's avonds een broodmaaltijd.

  9/10

  Geschreven op 16-07-2014 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Onze ervaring met Het Erfje is in tegenstelling met een eerdere beoordeling erg prettig.
  Fijn team, mooie accomodatie en leuk concept. Onze zoon gaat met plezier er na toe en geniet van het buiten zijn en het spelen op de groep. Er heerst een rust in het vaste personeel, dit was in het verleden wel onrustiger. Wij brengen onze zoon met een goed gevoel weg en zijn blij met alles wat Het Erfje voor ons en met name voor onze zoon doet.

  8/10

  Geschreven op 09-10-2012 door ouders van kinderen bij deze opvang

 • Zeer slechte opvang!!! Leidsters zijn lief, maar hebben door grote werkdruk geen tijd voor de kinderen. Er wordt biologisch dynamische voeding beloofd, maar men maakt gebruik van de goedkoopste producten, die niks met voorgaande te maken hebben. Kinderen worden zonder overleg van groep gewisseld omdat dit financieel beter is voor de opvang.

  4/10

  Geschreven op 09-08-2012 door ouders van kinderen bij deze opvang

Terug naar boven